Információk

Járványügyi óvintézkedéseink

Az órákon gondoskodunk a megfelelő fertőtlenítésről, szellőztetésről, és a limitált létszámnak köszönhetően a gyakorlók közötti megfelelő távolságról is. 

Regisztrálás nélkül tudok jönni órára?

Ahhoz, hogy részt vegyél a stúdióban egy órán, regisztráció szükséges. A regisztráció gyors és egyszerű.

Hogyan regisztráljak?

Beléptető rendszerünkbe a MotiBro-ba itt tudsz regisztrálni.

Regisztráció után a motibro.com oldalról bármikor elérheted saját online fiókodat.

Itt bármilyen eszközről is bejelentkezhetsz az órákra, ellenőrizheted bérleted érvényességét, sőt követheted mikor, milyen órákon vettél részt.

Be kell jelentkeznem órára?

Igen, kérlek jelentkezz be az órára! Vannak népszerű órák/időszakok, és helyed csak bejelentkezéssel tudjuk biztosítani. Ha az óra elmarad, előtte 2 órával e-mailben kapsz értesítést! Reggeli órák előtt mindenképp ellenőrizd, mielőtt elindulsz! 

Mit csináljak, ha bejelentkeztem, de mégsem tudok jönni?

Kérjük ilyen esetekben mihamarabb töröld a bejelentkezésed! Ha teltházas az óra, ezzel segítheted a várólistán lévőket, hogy bejuthassanak az órára.

Mit csináljak, ha elfelejtettem bejelentkezni? Jöhetek órára?

Eljöhetsz, a bejelentkezésed meg tudjuk oldani a helyszínen is. De sajnos nem biztos, hogy lesz helyed. Ha megtelt az óra, már nem tudunk fogadni.

Mikor érkezzek?

A terem a jógaóra előtt kb. 30 perccel nyit. Kérlek érkezz legalább 15 perccel az óra előtt, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba menni és ráhangolódni az órára is!

Mit kell hoznom magammal?

A terem profin felszerelt, így minden jógaeszközt mi biztosítunk a számodra. Óra alatt nem javasolt inni, de utána mindenképpen gondoskodj a folyadékpótlásról! Természetesen ezt is tudjuk biztosítani számodra a stúdióban.

Milyen ruhába jöjjek?

Kényelmes ruhát viselj, ami nem akadályoz a mozgásban! Mezítláb jógázunk, így zoknira az órán nem lesz szükséged.

Az értékeimet biztonságban tudhatom az óra alatt?

Öltözőnkben kulccsal zárható szekrényeket találsz, ide beteheted ruháidat, értéktárgyaidat. Kérjük a mobiltelefonodat is hagyd itt, ne hozd be a jógaterembe!